Met trots mogen wij onszelf het modernste onderhoudspark voor ski’s en snowboards van Oost-Nederland noemen! Met onze Montana Gilde Service bieden we een behandeling die ook door Olympische topsporters wordt gebruikt. We gaan alleen voor de beste kwaliteit en veiligheid!

Wij beschikken over een zeer modern en nieuw machinepark, met als topstuk de revolutionaire Montana Saphir II Pro. Met een capaciteit en verwerkingssnelheid van 50 paar ski’s per uur bij 4 steencontacten, staat de Saphir II Pro op technologisch gebied aan de top!

De skilengte en skibreedte wordt automatisch opgemeten en het vacuüm systeem zorgt ervoor dat de machine de ski’s of het snowboard perfect oppakt. De machine beschikt over de nieuwste Pro-Technologie. Dit houdt in dat de steen voor het structuur slijpen mee beweegt met de beweging van de ski/board. In het verleden gebeurde dat alleen van boven, maar met deze Pro-Technologie gebeurt dat van boven en onderen. Dit zorgt ervoor dat de structuur overal aanwezig is in de ski, dus ook in de tip en tail. Omdat we tegenwoordig ski’s hebben met de Rocker technologie, is dit van groot belang. Ook geeft de machine, door de Pro-Technologie, 30% minder druk over de gehele ski, maar juist wel de druk op de plekken waar het moet. Hierdoor wordt er minder materiaal afgeslepen en gaan ze dus langer mee!


Vario-structuren of racestructure

Het is natuurlijk ook mogelijk om op aanvraag een speciale structuur aan te laten brengen in je ski’s of board. Er is keuze uit meer dan 30 verschillende structuren.

Montana Waxfuture
De Montana Waxfuture zorgt voor een betere hechting en verbinding van de wax op ski's en snowboard.

Wil je wachten terwijl je ski’s of snowboard worden geslepen of gewaxt? Dat kan! Op donderdag tot 16:30 uur en zaterdag tot 14:00 uur (mits de drukte in de winkel het toelaat) kun je onder het genot van een kopje koffie of thee wachten tijdens het slijpen of waxen. Op dinsdag, woensdag en vrijdag kun je ook je ski’s of snowboard langsbrengen, dan moet je alleen iets langer geduld hebben en kun je er niet op blijven wachten.

Prijzen onderhoud


Wil je meer informatie of heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op, dit kan ook door te bellen met 0541-351010.